Благодійні акції «Подаруй солдату смаколик»

День Збройних Сил України — свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми можемо почуватися у безпеці .

З нагоди відзначення 31-ї річниці Збройних Сил України в клубних закладах Недригайлівської селищної ради проведені благодійні акції «Подаруй солдату смаколик» (Березняківський СК – філія та Курманівський СБК-філія),«Привітай солдата зі святом» (Червонослобідський та Мелешківський СК-філії). Щоб підтримати наших захисників України , їх родини та подарувати частинку домашнього тепла, запрошеним були передані святкові подарунки від працівників та небайдужих жителів у вигляді домашньої випічки та солодощів. З особливим трепетом відбулись дитячі, молодіжні патріотичні акції «Вітальна листівка для захисника», «Зігріємо воїна теплом» (Хоружівський СБК-філія), « Малюємо малюнок захиснику, наближаємо перемогу разом!»(Кулішівський СК-філія).

Під час проведення майстер – класів по виготовленню окопних свічок та патріотичних сувенірів «Подарунок захиснику» (Бабівський СК-філія), «Подаруй оберіг воїнам – захисникам» (Віхівський СК-філія) діти та молодь виготовляли патріотичні сувеніри, обереги, окопні свічки, які потім були передані захисникам.Під час проведення патріотичної години« Любіть Україну, як вірні сини» (Сакунихський СК-філія) та години мужності «Мужність і відвага крізь покоління» (Іваницький СБК-філія) ведучі провели пізнавальний екскурс у минуле, ознайомили з традиціями українського війська. Всі присутні долучились до участі в майстер-класі по виготовленню окопних свічок та благодійній акції “Подаруй тепло і світло захиснику”.
Низький уклін кожному воїну – захиснику, який віддано служить державі, є гордістю українського народу.

Віримо в перемогу та ЗСУ! Все буде Україна!

0 з 5 зірок. 0 голосів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *