ПАТРІОТИЧНА АКЦІЯ ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ


🇺🇦 Коли йдеться про війну, завжди є два поняття: фронту і тилу. Поки наші захисники зі зброєю в руках боронять та захищають нашу Україну, у тих хто в тилу є, так би мовити, свої «бойові завдання». Одне із них – це плетіння маскувальних сіток. Ця робота є важливою під час війни, а зараз взимку з’явилася необхідність в білих маскувальних сітках для ЗСУ. Маскувальна сітка — своєрідний оберіг для українських захисників, особливо, якщо вона сплетена руками небайдужих людей із добрими серцями.
До Дня Соборності України в комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» проведена акція плетіння маскувальних сіток «Допомагаємо – перемагаємо!». Велика подяка небайдужим жителям нашого селища, які долучились до плетіння сіток, а саме Тетяні Іванівні Гузь, Тетяні Михайлівні Лисюк, Ользі Олександрівні Дзюбенко, Катерині Миколаївні Мартиненко, Юлії Миколаївні Ломонос. Згодом своєрідну естафету перейняла і патріотична молодь Недригайлова – Анатолій Сопік, Таїсія Коробка, Ігор Власенко, Ольга Щербак, Анастасія Дігтяр, Денис Легкий, Максим Кліщенко, Артем Шелудченко, Павло Плахотний, а також працівники бібліотеки.
Нас не зламати, не залякати, ми можемо всі разом подолати ворожу орду, як і завжди було. Наближаємо нашу Перемогу разом! Все буде Україна!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

0 з 5 зірок. 0 голосів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *