Відбудова громадської довіри. Відбудова громад

Недригайлівська ОТГ одна із 70 громад України, яка відібрана для подання заявки на участь у проєкті «Відбудова громадської довіри. Відбудова громад», який буде реалізований ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС».

13 жовтня 2022 року проєктний менеджер проєкту “Зміцнення громад заради перемоги та відродження України” (“Зміцнення громадської довіри” ) Богдан КОСТЕЦЬКИЙ презентував коротко інформацію по проєкту представникам громади.

Він зазначив, що головною метою проєкту є пошук донорів для відновлення та сталого розвитку українських громад. В підсумку розроблення концепцій відбудови громад щонайменше десять отримають донорську підтримку в пріоритетних напрямках розвитку.

Далі проектний менеджер провів з учасниками стратегічної сесії розробку короткострокової (1-2 роки) та довгострокової (5-7 років) концепції розвитку Недригайлівської територіальної громади у галузях містобудування, житлово-комунального господарства, освіти, охорони здоров’я, зокрема надання якісної паліативної допомоги, культурного розвитку, соціального захисту, в першу чергу дітей, людей з інвалідністю та внутрішньо-переміщених осіб тощо. Розробка концепції проводилася трьома робочими групами.

⚡️В підсумку визначили основні пріоритетні напрями майбутньої концепції розвитку громади:

📌містобудування,

📌соціальний захист та надання прихистку (тимчасово чи на постійній основі) ВПО,

📌розвиток паліативної допомоги,

📌створення умов для молодіжного середовища,

📌створення нових робочих місць.

Джерело: Недригайлівська громада (сторінка в facebook.com)

0 з 5 зірок. 0 голосів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *